Αποστολές προς Κύπρο 

 

 

Οι αποστολές προς Κύπρο γίνονται μέσω Κούριερ απευθείας στην πόρτα σας. Αποστολές προς Κύπρο γίνονται σε όλα μας τα είδη και ο τρόπος πληρωμής είναι αποκλειστικά προπληρωμή - κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιλογή της αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολή παραγγελιών στην Κύπρο.

Το κόστος αποστολής για την Κύπρο είναι 19,00 € (συμπεριλαμβανομένου φπα) και ισχύει για μικρά δέματα ως 2 κιλά.  Σε περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας υπερβαίνει τα δύο κιλά το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα. Σε αυτή την περίπτωση μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, σας ενημερώνουμε σχετικά με το ακριβές κόστος  των μεταφορικών σας καθώς και για τις λεπτομέρειες παράδοσης. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται κωδικός με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας.

Αλλαγές σε πελάτες από την Κύπρο γίνονται δεκτές, ωστόσο το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου τον πελάτη. 

Σε περίπτωση υπαναχώρησης της αγοράς, εντός 14 ημερών και μετά από συνεννόηση με το κατάστημα γίνεται επιστροφή χρημάτων, η οποία αντιστοιχεί στο κόστος των αγορασθέντων προϊόντων, εξαιρούμενου του κόστους των μεταφορικών.

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις αποστολές προς Κύπρο επικοινωνήστε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.