ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 


    ΤΙΜΕΣ 

Όλες οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν από την χρονική στιγμή που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Φυσικά σε περίπτωση παραγγελίας, ισχύει για τον πελάτη που πραγματοποίησε την παραγγελία η τιμή του προϊόντος, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί όταν καταχωρήθηκε η παραγγελία και ενδεχόμενη αλλαγή της δεν τον επηρεάζει μέχρι την παραλαβή αυτής. Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορεί να διαφέρουν από αυτές του φυσικού καταστήματος. 

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

1. Εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά παραγγελία στο κατάστημα μας ή και μη εγγεγραμμένοι, οι οποίοι ωστόσο θα εγγραφούν κατά την καταχώρηση της παραγγελίας. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της παραγγελίας σας εκπρόσωπος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά, ώστε να γίνει επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Επίσης, μπορείτε να μας δίνετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά. Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό η παραγγελία σας θα κρατείται για 48 ώρες (το Σαββατοκύριακο δεν συμπεριλαμβάνεται στο διάστημα κράτησης της παραγγελίας). Μέσα σε αυτές τις 48 ώρες ο πελάτης πρέπει να προβεί στην πληρωμή της παραγγελίας του, διαφορετικά μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος η παραγγελία αυτόματα ακυρώνεται και θα πρέπει να γίνει εκ νέου. Όμως, σε αυτή τη περίπτωση το κατάστημα δεν δεσμεύεται ούτε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος. Με την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας και εφόσον έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα σας αποσταλεί αυτόματα ενημερωτικό email με τους αριθμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών, προκειμένου να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Μόλις καταθέσετε το ποσό και γίνει η επιβεβαίωση από το λογιστήριο τότε η παραγγελία σας άμεσα θα προωθηθεί.

2. Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει επιβάρυνση 2,90 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) καθολικά και ανεξαρτήτως κόστους της παραγγελίας σας.  Η παραγγελία σας θα αποστέλλεται μέσω των ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.

 

 

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Είναι στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να σιγουρέψει, ότι οι προδιαγραφές των προϊόντων που αγοράζει, ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες του. 

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε, δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικά για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης και θα σας προτείνουμε αντίστοιχα προϊόντα.

 


 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν φυσική καταστροφή ή κλοπή, μή σωστή συναρμολόγηση/ χρήση/ εγκατάσταση/ λειτουργία του προϊόντος από τον πελάτη. Χρειάζεται ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ, καθότι οι όροι εγγύησης, είναι δυνατόν να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τις εγγυήσεις που συνοδεύουν κάποιο είδος που σας ενδιαφέρει.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Το κατάστημα είναι πρόθυμο να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος, να σας το αλλάξει με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας, να σας παραχωρήσει πίστωση για το ποσόν της αξίας του προϊόντος που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναντι κάποιας άλλης αγοράς σας από τo κατάστημα. Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας, έχοντας διαθέσιμες τις εξής πληροφορίες: Όνομα πελάτη, ημερομηνία και αριθμό πρωτότυπου παραστατικού πώλησης, κωδικό ή serial number του προϊόντος και το λόγο επιστροφής ή μια περιγραφή του προβλήματος. Το συνολικό μεταφορικό κόστος αποστολής / επιστροφής (από και προς) επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου τον πελάτη.Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην πρωτότυπη συσκευασία του, με όλα τα παρελκόμενα υλικά και με την πρωτότυπη απόδειξη πώλησης.

*Προσοχή : Δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές σε εκπτωσιακά είδη.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ/ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΟΡΩΝ

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων κατανοεί και συμφωνεί, ότι όλοι οι αναφερόμενοι όροι, στο σύνολο του περιεχομένου τους ή μεμονωμένα, δύνανται να αλλάξουν ή να μετατραπούν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Για το λόγο αυτό ο επισκέπτης / χρήστης του site, θα πρέπει να διαβάζει σε τακτικά χρονικά διαστήματα, όλους τους όρους στο σύνολό τους.

 

 

Αποστολές προς Κύπρο 

 

 

Οι αποστολές προς Κύπρο γίνονται μέσω Κούριερ απευθείας στην πόρτα σας. Αποστολές προς Κύπρο γίνονται σε όλα μας τα είδη και ο τρόπος πληρωμής είναι αποκλειστικά προπληρωμή - κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιλογή της αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολή παραγγελιών στην Κύπρο.

Το κόστος αποστολής για την Κύπρο είναι 19,00 € (συμπεριλαμβανομένου φπα) και ισχύει για μικρά δέματα ως 2 κιλά.  Σε περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας υπερβαίνει τα δύο κιλά το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα. Σε αυτή την περίπτωση μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, σας ενημερώνουμε σχετικά με το ακριβές κόστος  των μεταφορικών σας καθώς και για τις λεπτομέρειες παράδοσης. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται κωδικός με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας.

Αλλαγές σε πελάτες από την Κύπρο γίνονται δεκτές, ωστόσο το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου τον πελάτη. 

Σε περίπτωση υπαναχώρησης της αγοράς, εντός 14 ημερών και μετά από συνεννόηση με το κατάστημα γίνεται επιστροφή χρημάτων, η οποία αντιστοιχεί στο κόστος των αγορασθέντων προϊόντων, εξαιρούμενου του κόστους των μεταφορικών.

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις αποστολές προς Κύπρο επικοινωνήστε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτύου παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο site. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του site.

 

*Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του καταστήματος και του επισκέπτη/χρήστη. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.