Τρόποι πληρωμής

 

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μετά την εγγραφή σας στο κατάστημα μας και την υποβολή της παραγγελίας σας, εκπρόσωπος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Στη συνέχεια τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, μέσω courier και πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή ισχύει επιβάρυνση 2,90€ (κόστος αντικαταβολής), το οποίο ισχύει καθολικά και ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας σας.

 

 

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μετά την εγγραφή σας στο κατάστημα μας και την υποβολή της παραγγελίας σας, εκπρόσωπος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Εφόσον επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας και η διαθεσιμότητά της μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του καταστήματος, που θα βρείτε παρακάτω. Η παραγγελία σας θα κρατείται για 48 ώρες από την στιγμή που καταχωρείτε την παραγγελία σας. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα των 48 ωρών, πρέπει να προβείτε στην πληρωμή της παραγγελίας σας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία και η κράτηση της ακυρώνονται. 

 

 

Αριθμοί Λογαριασμών συνεργαζόμενων τραπεζών :

 

 ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • IBAN : GR91 0172 2590 0052 5908 3395 895
  • Αριθμός λογαριασμού : 5259083395895

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΠΕΡΡΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

 

 

ΕΘΝΙΚΗ

  • IBAN : GR8201104210000042115291108
  • Αριθμός λογαριασμού : 421/152911-08

 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΠΕΡΡΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

 

 Συνοπτικά επιλογές πληρωμής : 

 

1. Στην περίπτωση όπου επιλέξετε κατάθεση  σε τραπεζικό λογαριασμό και η παραγγελία σας ανέρχεται από 50,00 € και άνω τότε έξοδα αποστολής δεν σας επιβαρύνουν.

 

2. Στην περίπτωση όπου επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και η παραγγελία σας ανέρχεται κάτω του ποσού των 50,00€ τότε ισχύει κόστος αποστολής 4,90€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), ποσό το οποίο ισχύει για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως χιλιομετρικής απόστασης.

 


3. Στην περίπτωση όπου επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και η παραγγελία σας ανέρχεται από 50,00 € και άνω τότε η αποστολή είναι δωρεάν, αλλά ισχύει επιβάρυνση 2,90 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) όπου είναι το κόστος αντικαταβολής.

 

4. Στην περίπτωση όπου επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και η παραγγελία σας ανέρχεται κάτω του ποσού 50,00 € τότε ισχύουν έξοδα αποστολής 4,90€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) + κόστος αντικαταβολής 2,90 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) = δηλαδή σύνολο επιβάρυνσης 7.80 € ποσό το οποίο ισχύει για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως χιλιομετρικής απόστασης.

 

 

Αποστολές προς Κύπρο 

 

 

Οι αποστολές προς Κύπρο γίνονται μέσω Κούριερ απευθείας στην πόρτα σας. Αποστολές προς Κύπρο γίνονται σε όλα μας τα είδη και ο τρόπος πληρωμής είναι αποκλειστικά προπληρωμή - κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιλογή της αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολή παραγγελιών στην Κύπρο.

Το κόστος αποστολής για την Κύπρο είναι 19,00 € (συμπεριλαμβανομένου φπα) και ισχύει για μικρά δέματα ως 2 κιλά.  Σε περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας υπερβαίνει τα δύο κιλά το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα. Σε αυτή την περίπτωση μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, σας ενημερώνουμε σχετικά με το ακριβές κόστος  των μεταφορικών σας καθώς και για τις λεπτομέρειες παράδοσης. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται κωδικός με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας.

Αλλαγές σε πελάτες από την Κύπρο γίνονται δεκτές, ωστόσο το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου τον πελάτη. 

Σε περίπτωση υπαναχώρησης της αγοράς, εντός 14 ημερών και μετά από συνεννόηση με το κατάστημα γίνεται επιστροφή χρημάτων, η οποία αντιστοιχεί στο κόστος των αγορασθέντων προϊόντων, εξαιρούμενου του κόστους των μεταφορικών.

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις αποστολές προς Κύπρο επικοινωνήστε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.